Smit&Dorlas je holanská káva, ktorá patrí medzi najkvalitnejšie a najobľúbenejšie kávy v celej Európe. Začiatky predajcu kávy siahajú do roku 1822, keď dvaja malí pražiari z Amsterdamu rozvážali na bicykloch svoju čerstvo praženú kávu priamo k zákazníkom.
Vyskúšajte vyváženú chuť holandskej kávy
Holandská káva sa pýši harmonickou chuťou a jemnými tónmi, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších milovníkov kávy. Značka Smit&Dorlas garantuje vynikajúcu kvalitu a poskytuje jedinečný zážitok z každej šálky.
100% arabika aj zmes arabika a robusta
Vyskúšajte Smit&Dorlas 100% arabiku s ovocnými tónmi a čokoládovou dochuťou z juhoamerických zŕn. 90% arabiku inšpirovanú talianskou tradíciou alebo brazílsku kávu arabica s prímesou robusty z Vietnamu.
Kávové zrná používané v holandskej káve Smit&Dorlas
Holandská káva je vyrábaná z prvotriednych kávových zŕn, ktoré pochádzajú napríklad El Salvador, Vietnami, Peru a Brazílie.
Procesy praženia kávy v Smit&Dorlas
- Stredne ľahšie praženie: Tento spôsob praženia kávových zŕn dosahuje rovnováhu medzi jemnými chuťovými tónmi a plnšou arómou, čo je ideálne pre tých, ktorí hľadajú harmonický chuťový profil v káve.
- Stredne tmavšie praženie: Pri tomto procese praženia kávových zŕn sa dosahuje hlbšia a plnšia chuť bez výraznej horkosti a bez spaľovania zŕn.
- Stredné praženie: Pri tomto pražení sa kávové zrná zahrievajú na teplotu medzi svetlým a tmavým pražením. Tento stupeň praženia je populárny pre svoj vyvážený chuťový profil, ktorý zvýrazňuje prirodzené chuťové vlastnosti kávových zŕn a jemné tóny vznikajúce počas praženia. Stredné praženie je ideálne aj na prípravu v automatických kávovaroch.
Objavte vynikajúcu kvalitu a jedinečný chuťový zážitok od Smit&Dorlas. Preskúmajte našu ponuku a doprajte si kávu, ktorá vás prenesie do najlepších kávových regiónov sveta.